DramaSlot Dahlia TV3

Drama Mr Boss Miss Stalker

Sinopsis Mr Boss Miss Stalker

Sara Azreen diberi tugas oleh Encik Hamzah untuk menyiasat suspek pembunuhan Tan Sri Jalil iaitu CEO Mentari Angkasa Sdn Bhd, Hariz Zhafran. Sara perlu diterima sebagai jurutera di syarikat tersebut untuk memudahkan penyiasatannya. Meskipun Sara berasa terbelit dengan tugasan itu, dia bersetuju untuk membantu bapa saudaranya yang telah dibantu Encik Hamzah sebelum ini.

Sara berjaya diterima sebagai jurutera di syarikat tersebut dan mulai curiga terhadap Hariz yang kasar dan tidak berempati. Sara juga percaya bahawa Hariz adalah dalang di sebalik kehilangan anak perempuan Tan Sri Jalil, Liza. Izzudin, pengurus kewangan di syarikat itu cuba mendekati Sara, sementara Ria Alisya, teman wanita Hariz yang merupakan pelakon terkenal, merasa tidak selesa dengan kehadiran Sara.

Namun, Sara mula mengenali keperibadian sebenar Hariz dan mereka mula berbaik-baik. Sara diberi tugas baru untuk berpura-pura menerima cinta Hariz. Masalah muncul apabila Hariz melamar Sara. Akhirnya, Sara perlu memutuskan sama ada mendedahkan rancangannya atau meneruskan perangkapannya terhadap Hariz.

Pelakon Mr Boss Miss Stalker

Mia Ahmad, Kodi Rasheed, Aleza Shadan, Nazeera Sardi, Marisa Yasmin, Aman Shah, Shazmeer, Ashraf Muslim, Miera Leyana dan Riz Amin.

Drama Mr Boss Miss Stalker

Jumlah Episod: 20
Hari: Jumaat-Ahad
Siaran: Slot Dahlia TV3

Related Articles

Back to top button