DramaSlot Akasia TV3

Drama Lelaki Itu Pemilik Hatiku

Sinopsis Lelaki Itu Pemilik Hatiku

Mengisahkan Luqman Hakimi, anak orang kaya, cuba memikat hati Nurin Kamila dalam sebuah kisah yang menarik.

Semuanya bermula dari satu permainan yang dimainkan oleh Andrea, calon menantu pilihan ibu Luqman, kerana geram dengan sikap acuh tak acuh Luqman terhadap hubungan mereka. Luqman melihat peluang untuk melepaskan diri dari Andrea dan jatuh hati pada Nurin, seorang pekerja di sebuah kedai cenderamata.

Andrea memberi cabaran kepada Luqman, jika dia berjaya memikat hati Nurin, Andrea akan meninggalkannya sebaliknya dia perlu berkahwin dengan Andrea. Nurin, yang tidak menyangka menjadi batu loncatan bagi Luqman, awalnya tidak tertarik pada lelaki kaya seperti Luqman.

Luqman mengambil pendekatan untuk menundukkan gadis kampung itu dengan bantuan rakan karibnya, Mokhtar, dengan menggunakan kaedah pertama “Gold and Diamond”, kaedah kedua “Hugs and Kisses”, dan kaedah ketiga “Sleep Tight”. Tetapi ketika Nurin semakin membenci Luqman, Luqman semakin jatuh hati padanya.

Namun, Nurin telah memilih pasangan hatinya, Kapten Shahril Aiman, dan Luqman akhirnya pasrah dengan takdir yang tidak kesampaian. Namun, tiba-tiba takdir menyebelahinya apabila Nurin memberikan hatinya pada Luqman.

Akhirnya, dapatkah Luqman memenangi hati Nurin dan menjadi pasangan hidupnya selamanya?

Pelakon Lelaki Itu Pemilik Hatiku

Raja Afiq, Puteri Aishah, Julia Farhana Marin, Syazuwan Hassan, Natasya Mahyan, Liza Abdullah, Hafidzuddin Fazil, Dilla Ahmad, Jaja Iliyes, Ariff Aziz, Anne Arifin, Adiba Yunus, Shahriza Mahmud, Norlie Tamam, Ennie Sulastri, Fad Anuar, Sofea

Drama Lelaki Itu Pemilik Hatiku

Jumlah Episod: 32
Hari: Isnin-Khamis
Siaran: Slot Akasia TV3

Related Articles

Back to top button