TV ShowTV3

Mentor Milenia (2019)

Sinopsis Mentor Milenia (2019)

Program realiti Mentor Milenia yang mencungkil bakat-bakat baharu untuk menjadi penghibur kini kembali untuk musim ketiga dengan menampilkan lima penyanyi popular tanah air sebagai barisan mentor iaitu Black, Hazama, Akim, Ernie Zakri dan Stacy.

Mentor Milenia tahun ini turut m enampilkan konsep dan format baharu. 20 peserta yang terpilih melalui sesi uji bakat akan berentap dan para mentor perlu memilih dua orang protege setiap seorang. Pemarkahan para protege pada musim ini dibahagi kepada dua iaitu markah persembahan 60% dari pihak juri dan 40% undian awam. Juri profesional pada musim ini ialah Altimet dan Datuk Syafinaz.

Peserta Mentor Milenia (2019)

Muhamad Asyraff, Ku Farah Waheeda, Nazrul Fhad Sulaiman, Muhammad Maliki, Muhammad Qaidzul, Abdul Amir Ariff, Muhammad Syakir Alif, Muhammad Aidil, Fariq Iqhwan Amir Azwa, Muhammad Yadzir Muadz, Mohd Yazrul, Marygrace Jane, Sarifah Noor Hasmah, Erika Rianty Anthony, Shaizwan, Muhammad Shafiq, Nor Shazwa Atiqah, Ameerul Solihin Ariffin, Muhammad Firdaus, Ahmad Amirul Hafizi

Mentor Milenia (2019)

Jumlah Episod: 10
Hari: Ahad
Siaran: TV3

Related Articles

Back to top button