DramaTV3

Drama Yes Boss

Sinopsis Yes Boss

Aryana bekerja di beberapa tempat, termasuk di Pizza Hut, McDonald’s, dan Jaya Jusco, tetapi hanya bertahan selama dua bulan di setiap tempat tersebut. Akhirnya, dia mendapat pekerjaan sebagai setiausaha di Wisma Alam berkat bantuan mak ngahnya. Dia bekerja dengan bosnya, Ilham Irfan, anak Datuk Maarof, yang terkenal sebagai kasanova. Selain menjalankan tugas rasmi sebagai setiausaha, Aryana juga harus menangani tugas ‘tak rasmi’ seperti melayani bosnya.

Aryana diam-diam jatuh hati pada bosnya, tetapi ia dipendamkan sahaja. Ilham kemudian menyedari bahawa dia memerlukan Aryana lebih daripada seorang setiausaha biasa. Dia terpaksa menghadapi mantan mat rempit di kampung Aryana yang kini telah menjadi tauke bengkel dan kolam ikan keli. Bagaimana pilihan hati Aryana akan menjadi? Bosnya atau mat rempit otai yang telah berubah menjadi ikon belia berjaya di kampungnya itu?

Pelakon Yes Boss

Aishah Ilias, Aidil Aziz, Cha Cha Maembong, Eizlan Yusof, Emma Maembong, Fahrin Ahmad, Hisham Hamid, Jasmin Hamid, Noorkhiriah, Norlia Ghani, Shamsul Ghau2, Shella Faeiz, Wan Maimunah.

Drama Yes Boss

Jumlah Episod: 24
Hari: Sabtu & Ahad
Siaran: Slot Dramady TV3

Related Articles

Back to top button