DramaSlot Akasia TV3

Drama Vila Ghazara

Sinopsis Vila Ghazara

Vila Ghazara adalah rumah milik Dr. Ghazaly Baqri, seorang doktor kosmetik dan ahli lembaga pengarah sebuah hospital swasta. Keluarga Dr. Ghaz terdiri daripada isteri pertamanya, Zaharah dan lima orang anak lelakinya iaitu Zarul, Adrian, Hariz, Dazrin dan Azrel. Walau terlihat bahagia di luar, keluarga ini mempunyai banyak konflik.

Dr. Ghaz mengongkong hidup anak-anaknya tanpa memikirkan minat atau kemahuan mereka. Hariz pernah meninggalkan rumah untuk mencari kebebasan, tetapi kembali setelah 15 tahun. Dr. Ghaz masih tidak menghargai Hariz dan memfokuskan perhatiannya pada cucu tunggalnya, Alia.

Dr. Ghaz mengupah Ariana untuk menjadi guru tuisyen Alia. Ariana dan Hariz saling mengenali dan sering berselisih faham. Apakah keluarga Vila Ghazara akan menyelesaikan konflik mereka dan apakah cinta akan berkembang antara Ariana dan Hariz? Itu belum diketahui.

Pelakon Vila Ghazara

Azira Shafinaz, Syed Aiman, Haleeda Mazlin, Mustapha Kamal, Shukri Yahaya, Elly Mazlein, Tunku Hanis, Cik Maggis, Hafeez Mikail, Zaryn Min, Amirul Faqeem, Aidil Aziz.

Drama Vila Ghazara

Jumlah Episod: 40
Hari: Isnin-Jumaat
Siaran: Slot Akasia TV3

Related Articles

Back to top button