DramaTV3

Drama Madam E-Wallet

Sinopsis Madam E-Wallet

Setelah memenangi Anugerah Usahawan Terbaik di kampungnya, Siti Asmidah tidak hanya membawa pulang hadiah wang tunai, tetapi juga berpeluang untuk menyertai seminar keusahawanan selama 3 hari di Kuala Lumpur.

Namun, apabila Siti Asmidah berada di seminar tersebut, dia diejek sebagai orang kampung yang berangan-angan untuk berjaya dalam perniagaan. Siti Asmidah merasa putus asa dan pulang ke kampung dengan perasaan kosong.

Orang di sekelilingnya mulai berkata-kata tentang Datuk Qistina yang sedang memburukkan dan mempertikaikan kredibiliti Siti Asmidah. Bahkan, Datuk Qistina juga mengatakan bahwa dia yang sebenarnya memenangkan anugerah tersebut.

Siti Asmidah enggan mengalah dan ingin menebus maruahnya. Dengan bantuan kawan-kawannya, Siti Asmidah mulai menjelajahi aplikasi untuk memudahkan pembelian barang dan transaksi mudah tanpa tunai secara online.

Pelakon Madam E-Wallet

Enot, Kiah Propa, Anas Ridzuan, Razak Ahmad, Ziana Zain, Zoey Rahman, Azzahra Ahmad, Ning Baizura, Reza Hasbi, Nynaa Harizal, Hasnul Rahmat, Shiha Zikir, Mathni Ab Razak, Daniel Fong, Zul Huzaimy, Khatijah Tan.

Drama Madam E-Wallet

Jumlah Episod: 10
Tarikh: 13 April 2021
Hari: Isnin-Khamis, 6:00 petang
Siaran: TV3

Related Articles

Back to top button