DramaAstro Ria

Drama Love Elsa

Sinopsis Love Elsa

Ammara, seorang gadis yang mempunyai penyakit misteri dan dilarang menyentuh sesiapa sahaja di dunia ini. Ammara alahan terhadap sentuhan manusia, setiap kali dia bersentuhan dengan kulit manusia lain, dia akan melihat masa lalu seseorang itu.

Alahannya menjadi seperti musibah bagi Ammara, penyakit itu tidak ada penawar atau ubat. Ammar membesar menjadi seorang gadis yang mengalami masalah kemurungan. Keluarganya tidak dapat menerima keadaannya dan membiarkannya bersendirian untuk menghadapi dunia.

Ketika Ridza muncul, hidupnya mula berubah. Dia mula bercakap dengan orang dan merasa gembira buat pertama kalinya dalam hidupnya. Ridza adalah satu-satunya rakan yang pernah dia ada. Ketidaksempurnaannya menjadi kekuatannya ketika dia menggunakan kelebihannya untuk menolong Ridza dalam menyelesaikan kes pembunuhan ayahnya. Satu demi satu misteri dapat diselesaikan olehnya.

Pelakon Love Elsa

Zul Ariffin, Uyaina Arshad, Riz Amin, Ramona Zamzam, Zeera Azizi, Mona Allen, Badrul Muhayat, Ku Faridah, Azhar Amir, Nasz Sally, Iman Suhana, Ikhram Juhari, Mustapha Kamal, Fahmy Reza, Anwar Rusdini

Drama Love Elsa

Jumlah Episod: 24
Tarikh: 15 Jun 2021
Hari: Isnin-Khamis, 10:00 malam
Siaran: Slot MegaDrama Astro Ria

Related Articles

Back to top button