DramaTV1

Drama Kerana Hafsanya Setia

Sinopsis Kerana Hafsanya Setia

Segalanya seakan sempurna apabila Delaila dan Ali Syukri disatukan atas dasar cinta. Tapi benarlah kata orang, kahwin pada usia muda itu banyak cabarannya. Bahtera rumah tangga mereka diuji dengan kehadiran orang ketiga dan Delaila membawa diri ke New York. Dua belas tahun kemudian, pertemuan di New York telah membuka semula kisah mereka.

Sinopsis Novel Lelaki Januari
Cinta itu adakala menandakan sebuah pertemuan. berada dalam hati, utuh dalam memori. tetapi tidak memungkinkan penyatuan dua hati.

Segalanya seakan sempurna apabila Delaila dan Ali Syukri disatukan atas dasar cinta. Tapi benarlah kata orang, kahwin pada usia muda itu banyak cabarannya. Bahtera rumah tangga mereka diuji dengan kehadiran orang ketiga dan Delaila membawa diri ke New York.

Dua belas tahun kemudian.

Pertemuan di New York telah membuka semula kisah mereka. Pertemuan itu seakan memberi petunjuk kepada hala tuju kisah cinta Delaila dan Ali Syukri. Di situ Delaila melihat sebuah kebahagiaan. Namun, masa berubah, dunia berputar. masihkah Ali Syukri insan yang serupa?

Tanya pada diri, apakah kita mahu berpegang pada kenangan, atau mahu terus melangkah ke hadapan?

Pelakon Kerana Hafsanya Setia

Azrel Ismail, Mona Allen, Oktovia Manrose, Daler Yusuf, Shazman Isaac, Fauziah Nawi, Hamidah Wahab, Halimatussadiah, Abby Nadzri, Ameerul Asyraf, Azhar Zainal, Nor Intan Suria, Nu’man Salleh, Asmidar

Drama Kerana Hafsanya Setia

Jumlah Episod: 26
Tarikh: 3 April 2022
Hari: Sabtu-Khamis, 12:05 tengah hari
Siaran: TV1 slot Sitrus

Related Articles

Back to top button