DramaAstro GoAstro Ria

Drama Jack Yusof

Drama Jack Yusof akan ditayangkan di Astro GO pada 17 Jun 2023 dan di Astro RIA pada 26 Jun 2023.

Sinopsis Jack Yusof

Jack Yusof, seorang bintang filem terkenal berusia 52 tahun, tetapi kelihatan muda kerana kerap menggunakan Botox. Meskipun kaya dan digilai ramai wanita, Jack telah melakukan banyak kesilapan dalam kehidupan peribadinya, termasuk meninggalkan anak perempuannya, Aida, ketika dia masih bayi.

Setelah beberapa dekad berlalu, Aida tiba-tiba muncul dan menghubungi Jack untuk menjadi wali di majlis pernikahannya yang akan datang. Meskipun berat hati, Jack bersetuju untuk bertemu semula dengan Aida dan keluarganya. Perjumpaan singkat itu menggerakkan hati Jack untuk lebih terlibat dalam kehidupan Aida, bahkan dia sanggup membeli dan berpindah ke rumah di sebelah rumah Aida. Namun, tindakan ini menyebabkan kegelisahan dan kehuru-haraan kepada bekas isterinya, Salina, dan suaminya, Rahmat, yang telah membesarkan Aida sejak kepergian Jack.

Dalam usahanya untuk memperbaiki hubungannya dengan Aida, Jack berhadapan dengan kesilapan dan penyesalan masa lalunya dan belajar mengenai makna sebenar keluarga, cinta, dan kemaafan. Siri ini meneroka dinamik sistem keluarga, pertumbuhan peribadi, dan keampunan.

Pelakon Jack Yusof

Sharifah Husna, Sarimah Ibrahim, Rashidi Ishak, Taufik Hanafi, Rosyam Nor, Zain Hamid, Raja Azura, Haidar Hasanuddin, Samsuri Shahrom, Amy Nur Tinie, Loganathan Kanabathy, Fadlan Hazim, Steve Yap, Adriana Adnan, Marsya, Dian Fernandez, Angeline Tan, Syed Muhammad Baqir, Kismah Johar, Raja Ema, Zarina Anjoulie.

Drama Jack Yusof

Jumlah Episod: 8
Tarikh Astro GO: 17 Jun 2023
Tarikh Astro RIA: 26 Jun 2023
Hari: Isnin, 9.00 malam
Siaran: Astro GO & Astro RIA

Related Articles

Back to top button