DramaSlot Iris TV3

Drama Budak Boys

Drama Budak Boys akan ditayangkan pada 30 Januari 2018 di slot Iris TV3. Diarahkan oleh Bade Hj Azmi dan diterbitkan oleh A Aida Production Sdn Bhd.

Sinopsis Budak Boys

Hamizul mengajak Kamarul untuk memohon masuk ke RMC. Namun, Kamarul menolak kerana tidak yakin untuk hidup dengan disiplin ketenteraan. Setelah menerima surat tawaran ke RMC, Hamizul begitu gembira. Namun, Kamarul masih tidak bersedia. Setelah menerima nasihat dari Dorani, Kamarul kembali bersemangat.

Kisah di RMC pun bermula, Kamarul dan rakan-rakannya menghadapi pelbagai latihan ketenteraan. Di sana, Kamarul mula tertarik dengan Mastura, anak perempuan salah seorang pengajar di RMC. Namun, di kampung halamannya, Kamarul dijejaki dan dicabar oleh rakan-rakan seperjuangannya, Haykal dan Rizal yang bermaksud untuk merendahkan dan menghina dia sebagai seorang pelajar RMC.

Pelakon Budak Boys

Nafiz Muaz, Hafidzuddin Fazil, Anne Ariffin, Rahim Kidol, Sheera Edora, Syuk Ganu, Naim Shamshol, Eyra Hazali, Ashraf Muslim, Aman Suwardi, Jaja Iliyes, Nafiez Zaidi, dan Shuhanti Hanafiah.

Drama Budak Boys

Jumlah Episod: 20
Hari: Isnin-Khamis
Siaran: Slot Iris TV3

Related Articles

Back to top button