DramaSlot Samarinda TV3

Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri

Sinopsis Aku Yang Kau Gelar Isteri

Mengisahkan apabila Laila menyintai Eizlan dalam diam. Akan tetapi Eizlan menyintai Raihani . Lalu Eizlan menikahi Raihani. Laila patah hati dan bertemu dengan Embun. Pada mulanya kehidupan Raihani dan Eizlan bahagia dan saling menyayangi. Akan tetapi kemunculan Laila ke kampung membuatkan kebahagiaan mereka goyah. Kehadiran Laila membawa seribu mistik dan dendam lama yang terpendam. Berakhirkah kesengsaraan Raihani dan Eizlan ataupun mungkin mahligai cinta mereka berakhir dengan penceraian?

Raihani dan Ezlan telah berkahwin dan bahagia selama sembilan tahun dan dikurniakan dua orang anak, Rais dan Ain. Pada suatu hari, rakan mereka yang telah lama hilang, Laila telah kembali ke kampung halaman mereka. Suatu ketika dahulu, ketika mereka masih muda, Laila menyukai Ezlan tetapi cintanya hancur apabila Ezlan tekad memilih Raihaini sebagai isteri dan bukannya dia. Kerana rasa dirinya ditolak dan tidak dihargai langsung, dia meninggalkan kampung halaman dan berjanji akan kembali sebagai Laila yang ‘baru’. Sekarang, Laila lebih cantik dan kaya-raya, dia bertekad untuk memenangi kembali Ezlan dengan bantuan ilmu hitam.

Pelakon Aku Yang Kau Gelar Isteri

Adi Putra, Sharifah Sakinah, Nadia Brian, Atiq Azman, Lana Nodin, Baby Azreen, Zaki Azeman, Ummar Dzariff, Laura Olivia, Aznah Hamid, Rosli Rahman Adam, Kuza, Jasper Supayah, Baby Azreen, Puteri Ateeqah Ayu, Zahir Deck, Ferth Jasni, Razali Abdul Ghani, Zaleha Abdul Kadir, Syarafi Sudarmaji, Ariff Amran

Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri

Jumlah Episod: 15
Tarikh: 17 Februari 2021
Hari: Isnin-Khamis, 10:00 malam
Siaran: Slot Samarinda TV3

Related Articles

Back to top button